Penny Lane butikken

Årstidsbestemte specialiteter

I delikatesse-afdelingen finder du vore egne årstidsbestemte specialiteter. Fx. marmelader, “Det gode til Osten”,udvalg af danske oste,  hjemmelavede pestoer, salater,olivenolie fra Petres “en danskers Olivenlund på Kreta, chokolade fra Aalborgchokoladen og Bülow Lakrids, lækkerier fra Karamelkompagniet og Skagen, Løkken Bolcheri, Læsø-salt, smøreklar chokolader, håndbrygget øl, gode vine og meget mere.

Gode råvarer og spændende gave-idéer. Specielt udvalgt efter vores smag og for det meste ting, du ikke kan få andre steder. Vi bestræber os på at have så meget dansk på hylderne som muligt, men også det franske og italienske inspirerer os i valget af sortiment.

Se flere nyheder fra butikken

Brugskunst og gaver

Brugskunst og gaver er vi også til. Gå en tur i butikken, find en gave eller lade dig inspirere.
Vi sammensætter gerne en gavekurv, med netop de delikatesser du syntes den skal indeholde. Den bliver selvfølgelig pakket pænt i kurv af personalet, som også gerne hjælper med forslag til dette. Og vi giver kurven med i handelen, som en extra service.
Skal du bruge flere kurve til firmagaver elign. så få et uforpligtende tilbud på, hvad vi kan stykke sammen.

Naturligvis er der fadøl fra Søgaards Bryghus i hanerne og Søgaard Saft og øl på flaske.

 

Kategorier

  • Ingen kategorier

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Shares

Pin It on Pinterest