Penny Lane butikken

Årstidsbestemte specialiteter

I delikatesse-afdelingen finder du vore egne årstidsbestemte specialiteter. Fx. marmelader, “Det gode til Osten”,udvalg af danske oste,  hjemmelavede pestoer, salater,olivenolie fra Petres “en danskers Olivenlund på Kreta, chokolade fra Aalborgchokoladen og Bülow Lakrids, lækkerier fra Karamelkompagniet og Skagen, Løkken Bolcheri, Læsø-salt, smøreklar chokolader, håndbrygget øl, gode vine og meget mere.

Gode råvarer og spændende gave-idéer. Specielt udvalgt efter vores smag og for det meste ting, du ikke kan få andre steder. Vi bestræber os på at have så meget dansk på hylderne som muligt, men også det franske og italienske inspirerer os i valget af sortiment.

Se flere nyheder fra butikken

Brugskunst og gaver

Brugskunst og gaver er vi også til. Gå en tur i butikken, find en gave eller lade dig inspirere.
Vi sammensætter gerne en gavekurv, med netop de delikatesser du syntes den skal indeholde. Den bliver selvfølgelig pakket pænt i kurv af personalet, som også gerne hjælper med forslag til dette. Og vi giver kurven med i handelen, som en extra service.
Skal du bruge flere kurve til firmagaver elign. så få et uforpligtende tilbud på, hvad vi kan stykke sammen.

Naturligvis er der fadøl fra Søgaards Bryghus i hanerne og Søgaard Saft og øl på flaske.

 

Ole Henriksen kom forbi

Ole Henriksen kom forbi

Ole Henriksen - dansk hudspecialist og kosmetolog, der bor i Los Angeles - kom en tur forbi Penny Lane Café. Og han kunne tydeligvis lide både butikken og ejeren...

læs mere

Spækbræt i mangotræ

Vores spækbrædt er perfekt til anretning af sushi, tapas, ost, pølse, Pizza etc. De er produceret i mangotræ og har et flot råt look.   299,00 for det aflange spækbrædt mål 72 x 22 cm . 349,00 for det runde spækbrædt Ø: 57 cm   Mangotræet blev opdaget i...

læs mere

Kageopsatser

Kageopsatser - smørklokke - kagefad - kopper - skåle - tallerkner - opbevaringskrukker og meget meget...

læs mere
Shares

Pin It on Pinterest