spidskommen“Bossen” – også kendt som ejeren af Penny Lane – eksperimenterede i køkkenet forleden med spændende krydderier fra Mill & Mortar, som du kan købe i Penny Lane butikken. Det resulterede i følgende opskrift, som gør sig utrolig godt – sund er det også – til grill-maden i stedet for de traditionelle kartofler:

  • 1 x blomkålshoved
  • 2-3 tsk. gurkemeje
  • 1-2 tsk. koriander
  • 3-4 tsk. spidskommen
  • 1-2 tsk. Dilip’s Chili
  • Ekstra Oliven Olie
  • Salt & Peber

Forvarm ovnen på varmluft og ca. 200-225 grader.

Skær blomkålhovedet i mundrette buketter og fordel dem på en bagerist med bagepapir.

Bland alle krydderierne i en skål og hel lidt olie i – fordel derefter “marinaden” henover de udskårne buketter og drys med lidt salt og peber.

Placer resten foroven i ovnen og lad dem så stå i ca. 10-25 minutter (alt efter hvor store/små du har skåret buketterne)
Når de er møre og lidt sprøde, tages de ud og serveres.

Kan også benyttes dagen efter (hvis der nu utvivlsom skulle være lidt rester tilovers) hvor de bare lidt skal hurtigt i oven og varmes igen.

Kaster du dig ud i det, vil vi gerne se billeder. Eksempelvis på Instagram eller på Facebookchilligukemeje

Shares

Pin It on Pinterest