SUND CHOKOLADEKAGE UDEN MEL

IMG_3488

Ingredienser

Kagen:

3 modne avocadoer (kan erstattes af 4-5 bananer eller blandes)
1 kop dadelpaste (blend dadlerne (uden sten) med lidt vand til en paste)
6 store æg
¾ kop æggehvider
1 ½ kop økologisk AMMA kakaopulver
¾ kop fuldfed kokosmælk
½ kop vand
150-200g finthakkede ristede hasselnødder
2 tsk ren vanille fra Mill & Mortar
½ tsk Læsøsalt

Icing:

½ kop dadelpaste
½ kop fuldfed kokosmælk
¼ kop økologisk kokosolie, smeltet
½ kop varmt vand
1 kop økologisk AMMA kakaopulver

Pynt:

Fuldfed kokosmælk
Kakao nips fra AMMA
Ristede, hakkede hasselnødder
Tørrede jordbærstykker fra Mill & Mortar
Tørrede rosenblade fra Deco Fleurs, A’ROM

Vejledning:

Kagen:

Forvarm ovnen til 185-190grader.
Fedt bund og interiør af springformen med kokosolie.
I din foodprocessor, tilføjer du avocado/banan og dadelpaste. Blend godt, indtil super glat og cremet konsistens.
Tilføj æg og æggehvider og fortsæt indtil glat.
Tilsæt resten af ingredienserne og blend indtil godt indarbejdet.
Overfør din kage dej til den indsmurte springformen og bag kagen i ovnen i ca. 30-40 minutter, indtil kagen virker lettere fast.
Sluk for ovnen , lad døren stå halvt åben og efterlad din kage i ovnen i ca. Time.

Icing:

Put alle dine ingredienser i foodprocessoren og blend indtil glat, glasur-agtig og cremet konsistens.
Hæld glasur lige i midten af kagen og spred det forsigtigt hele vejen ud til kanten.

Drys herefter det ønskede pynt over.

IMG_3494

Shares

Pin It on Pinterest